Tentang Kami

Ngeunaan Pangwangun Biz Online

Pendekatan Kami pikeun Pemasaran Digital Dipuseurkeun kana Diajar & Tumuwuh Sareng Pamaké Anjeun

 

Tim urang

Eric Monies

Eric Monies

Pangadeg & CEO

Sanaos nembe lulus kuliah dina sababaraha taun ka pengker, Erc Monies parantos gancang ngadegkeun dirina salaku pangusaha anu gairah fokus kana jasa téknologi. Nalika réngsé gelar dina komunikasi dina iklan sareng promosi, Eric janten seueur kalibet dina pamasaran digital, téknologi blockchain, cryptocurrency, sareng perdagangan mata uang asing. Kalayan minat anu ageung pikeun ngabantosan usaha dina ayana onlinena, Eric Monies ngamimitian sareng ayeuna janten CEO agénsi Pemasaran Digital Biz Builders Online. Online Biz Builders utamina ngabantosan pamilik usaha ngembangkeun paparan online ngalangkungan Search Engine Optimization, desain Wéb, Iklan Facebook, sareng Iklan Google. Sanaos umurna kirang ti tilu taun, Online Biz Builders parantos janten agénsi pamasaran online anu mapan sareng diakui nyayogikeun jasa pamasaran anu pikaresepeun.

Kalayan kayakinan anu kuat dina adopsi crypto sareng blockchain, anjeunna aktip ngembangkeun perusahaan kaamanan blockchain canggih pikeun nyayogikeun solusi kaamanan proaktif dimana ayeuna henteu aya. Eric ogé kalibet dina ngamekarkeun jeung nerapkeun cryptocurrency na DeFi strategi dagang.

Di luar pamasaran sareng blockchain, Eric nembé ngamimitian damel dina nyiptakeun perusahaan solusi tanaga surya anu canggih. Babarengan mitra na, tujuanana nya éta pikeun mawa canggih, tapi affordable "Off grid" solusi énergi pikeun residences jeung sipat komérsial.

Eric boga involvement kuat di masarakat nyekel korsi jeung Stamford Kamar Dagang Young Profesional grup HYPE, kitu ogé sababaraha organisasi amal.

Barry Monies

Barry Monies

Pangadeg & Mitra

Teu lami saatos nampi gelar Bisnis dina Sistem Émbaran Manajemén ti Universitas
Massachusetts, Barry Moniês ngamimitian perusahaan investasi real estate anu mésér sipat multifamily sareng komérsial. Saprak harita anjeunna geus kalibet dina analisa, ngabiayaan, purchasing jeung / atawa ngatur ratusan juta dollar patut real estate. Ayeuna, Mr. Moniês gaduh sareng ngatur perumahan komersil anu bernilai jutaan dolar.

Mr. Moniês ogé ngadegkeun sareng ayeuna janten CEO Computronix, yuswa 20+ taun sacara internasional.
dipikawanoh, parusahaan solusi téhnologi layanan pinuh nu ngawangun, manages tur secures IT
jaringan pikeun usaha di real estate, finansial, hukum, médis sarta séktor pamaréntah. Dina panganyarna
taun, Bapak Moniês geus leuwih ti sakali geus ngahormatan salaku salah sahiji Layanan Diurus Top Dunya
Eksekutif sareng Computronix tos sababaraha kali diakuan salaku salah sahiji 100 panyadia ladenan téknologi anu diurus paling progresif di dunya.

Salah sahiji pangakuan anu paling dibanggakeun ku Mr. Moniês nyaéta nalika anjeunna dipénta pikeun ngiringan Connecticut
Gubernur Rowland dina Misi Perdagangan na ka Komunitas Éropa. Mr Moniês kagungan béda
ngahargaan ngalambangkeun komunitas bisnis ti Nagara Connecticut.

Mr Moniês ogé kacatet pikeun kaahlianana dina widang kaamanan cyber sareng panangtayungan data éléktronik. Sababaraha taun ka pengker, anjeunna diondang pikeun ilubiung dina Konferensi Kongrés di Washington, DC ngeunaan masalah anu aya hubunganana sareng kaamanan cyber sareng terorisme éléktronik. Paling anyar, Pak Moniês geus jadi
diakuan salaku ahli dina cryptocurrency sareng téknologi blockchain.

Nu panganyarna, Mr. Moniês geus ngagabung gaya jeung dua tina pikiran brightest dina industri fintech pikeun ngamimitian REINNO, hiji pausahaan fintech ngamangpaatkeun blockchain nyadiakeun liquidity gede pikeun industri real estate komérsial. REINNO nyadiakeun ladenan tokenization, nginjeumkeun ngalawan tokens real estate, rekening earning interest jeung pasar pikeun kurban token securitized. Deal munggaran REINNO di 2020 nyaéta tokenisasi dana perumahan $ 105 juta dolar.

Bapak Moniês ogé ahli cryptocurrency dipikawanoh sarta BTC mésér / ngajual konsultan jeung calo internasional, nulungan klien na meuli / ngajual milyaran dollar patut crypto.

Bapak Moniês yakin pisan kana partisipasi masarakat sarta geus aktip ilubiung dina sababaraha
organisasi nirlaba. Anjeunna ogé ngajabat di sababaraha Déwan Direksi bisnis, kaasup nu
Déwan Kabijakan Keuangan di New York City, The Soundview Club sareng Kamar Dagang, duanana di Stamford, CT.

Spesialis Manajemén Kandungan

Jerry . H

Spésialisasi dina Pemrograman, Desain Wéb, Kaamanan Situs

Manajemén SEO & Analytics

Naon Anu Urang Laksanakeun Pangsaéna

branding

Copywriting

Media Sosial

Iklan Dibayar

Analytics

Development web

SEO

Hayu urang Meunangkeun

Siap Ngadamel Robah Nyata? Hayu Urang Ngawangun Ieu Babarengan!